Amonijum sulfat: Korist ekološke stabilnosti

11. decembra, štala za tržište amonijum bogate momke. Shanxija amonijum rasprostranjene cena 500 ~ 550 juana (t cena, isto ispod), u poređenju sa prethodnim mesecom, raste 30 ~ 50. U ovom trenutku, za pokretanje zime, složena gnojiva biljke i sirovine nabavki takođe nije ideal, urea, silazni trend, ali kao jedna od sorti nitrogenous đubriva amonijum sulfat je bila relativno stabilna, Evo zašto? Istraživanje je pokazalo da predmet o uticaju na okolinu ovog svojstva su svojstva amonijum sulfat đubrivo, ali njihove proizvodnje, kapacitet, cene i više.

Kapacitet i zaštitu životne sredine

"Kineske proizvodnje je prvobitno koristili u amonijak i sumpornu kiselinu i amonijum sulfat, ali 'Dvanaest i pet', sa ubrzanje nacionalne zaštite životne sredine, Ušteda energije i smanjenje emisija, sve veću proporciju proizvod amonijum sulfat. Domaća proizvodnja amonijum sulfat nusproizvod skoro sve je došla iz druge industrije, tako da to može biti pripisan kao prateću industriju. Nusproizvod glavnih izvora za caprolactam, coking biljke proizvod, nusproizvod energetskih postrojenja, hemijska postrojenja proizvedena i nusproizvod cyanuric kiselina u pet kategorija, ukupni godišnji kapacitet proizvodnje od 12.5 miliona tona. ", Rekao je Tao Liu Shandong Hong u industriji grupe hemijske analize.

"Do 2012, amonijum sulphate proizvodnja dolazi uglavnom iz coking industrije u našoj zemlji. Caprolactam coking razreda, nivo i drugim nivoima okolo, i 52% i 18% amonijum bogate momke za proizvodnju. Poslednjih godina, sa sve veću potražnju za ekološki, sweetening, hemijski desulphurization energije izgradio je veliki broj FGD proizvod amonijum sulphate proizvodnje povećao, kolu razredu, razredu caprolactam Vage i na drugim nivoima kapaciteta do 4:4:2. "Industrije kažu analitičari.

Industrija insajderi rekao, sa sve više stroge zaštite životne sredine, energetskih postrojenja i hemijska fabrika desulfurization proizvod amonijum sulphate proizvodnih kapaciteta će nastaviti da poveća.

Cene rubu ekološki

2015 godine, sa povećanim zaštite životne sredine, propustio zeleno kokain preduzeća je propatio za ozbiljnije obustavljanje proizvodnje za reparacije, nekoliko malih preduzeća kolu bili primorani da zaustavimo proizvodnju i gvožđa i čeličane, smanjenje potražnje za koka-kolu, kolu preduzeća bori nizove ograničene proizvodnje. Coking biljka operativne stope od amonijum nivoa su relativno niska, posebno krajem avgusta i početkom septembra, Hebei preduzeća posluju stopu u i oko koku samo 20% ~ 70% u periodu od oko pola godine; 10-11 mesec, veliki coking preduzeća posluju stopa od manje od 85%. "Kokain preduzeća za proizvodnju, amonijum sulfat i nizak nivo proizvodnje. Kao kokain preduzeća preћiveti tvrd, kada odlazeći odseиe ili ograničavanje proizvodnje poruka u elektrani coking, amonijum sulphate cene će ustati. "Industrije kažu analitičari.

Izvoz povećan zbog životne sredine

"Struktura potrošnje je glavni izvoz amonijum, đubriva i metala. U majora koristi direktno, istiskivanje, Granulacija i koriste u đubrivo, gnojivo proizvodnje, malo se koristi u tekstilnoj, koža, medicina i tako dalje. Kao tok đubrivo, amonijum sulfat takođe uživa malo preferencijalni politike đubrivo industrije, kao što su Tarifni koncesija i tako dalje; i u odnosu na uvoz i izvoz politike, amonijum sulfat i ekološkog proizvoda bescarinski izvoz, u velikoj meri podržava razvoj industrije amonijum bogate momke. Amonijum sulphate izvoz uglavnom izvoze se u jugoistočnoj Aziji i drugim regionima, domaća proizvodnja se znatno povećao i međunarodnom tržištu potražnje, izvozi povećana. Očekuje se da će 2015 godine izvoz ili domaće proizvodnje od 50% ~ 60%. Izvoz Èudno, lagano na kontradiktornost između potražnje i ponude i cene naduvana. "Industrije kažu analitičari.

Od 1. decembra 2008, država odnosi se na nulu-tarifnu politiku na izvoz amonijum bogate momke, jedan od nekoliko nula-Tarifni proizvoda u proizvode hemijski đubrivo. Amonijum sulfat izvoza održava stabilan rast u Kini, u poslednjih nekoliko godina, posebno u 2015 amonijum izvozi cene rose. Pokazuju carinski podaci, januara oktobra u Kini kumulativne izvoza 4.1503 miliona tona amonijum sulfat, gore od 3.2983 miliona tona u 2014 1 oktobra 852,000 tona, što je povećanje od 25.83% i amonijum u januara do oktobra ove godine prosečna izvoz cena je $ 132, 126.33 iz 5.67 dolara u istom periodu prošle godine, ili 449%.

Analiza industrije, amonijum sulfat je korist od ekološki proizvodi, izvozi povećana podrška od nacionalne politike na zaštitu životne sredine industriju. Amonijum sulfat može biti tržište nezavisan u odnosu na druge vrste masti.