Amonijum sulfat: Čuvajte se od visokog rizika

Od 9 oktobra, domaće amonijum sulphate tržištu cena povećao na 580 ~ 640 triliona juana (t cena, isto ispod), ili 7% procenata iznad, a delom Uzlazni trend u regionu. Ovo je od septembra od početka kontinuirani runde miting. Kraj gnojiva u jesen, zimu još uvek nije pokrenuta, razlike u industriji je počela. Prema Kini hemijske industrije novinski reporter, Nacionalni dan nakon što je trgovci su bili fokusirani na nabavku dolazi kraj, većina proizvođača u stanju nisko inventare. Povećajte nizvodno redosledom, proizvođači juri vrlo jaka namera. Veterani rekao nedavno veliki izvoz-zavisni, može da dovede do povećanja nesigurnosti, zajedno sa oporavak domaće potražnje i dalje ne da nameću i trgovci negativna faktora kao što su zalihe bi više profita polaganja treba da bude oprezna sa budućim visoko amonijum sulfat. Međutim termin da ograničen trenutni biti za prodaju robe, visoke nece pasti oštro, dok je trgovina volumene bez pojačanje, i neće se pojaviti opet nagli porast maja.

Izvezite zavisnost veće neizvesnosti povećati

Prema statističkim podacima, avgusta kineski izvoz od amonijum sulfat na 544,400 tona, rose 85.4%, što je povećanje od 115.2%. Dok je u vojnoj paradi, duplo pozadine, proizvodna preduzeća i ograničene proizvodnje, proizvodnje i integrisano u septembru izazvao cvrsto zalihu, koja se aktivira u septembru glavni motiv za ovaj kontinuirani reli.

Prema trgovac rekao Jiangsu u septembru, većina izvora u magacinu trgovaca i planove u oktobru izvoza, izvoz se očekuje da će premašiti 600 000 tona, više od 85% ukupne domaće proizvodnje. Jednom izvoz plan kao planirano, uslov za svoju zalihu domaće valute će ostati usko, koja je glavna podrška faktor tržišta će ostati visoke.

Međutim, zbog velikog izvoza proporciju domaću proizvodnju, jednom kad promena spoljne diska ili port transport, potražnje i drugih nepovoljnih faktora, će napraviti veliki uticaj na domaćem tržištu, koji su više zabrinuti za srednju u industriji će postati jedan od glavnih razloga. Stoga, pažnja posvećena je amonijum sulphate izvozi ovog meseca, pazite se visokog rizika.

Oporavak ne da nameću visoke domaće potražnje i dalje raste otpor

Jasno je da je oporavak industrije gnojiva od 1 septembra sa vrednošću dodati porez, podržava sve veće troškove, proizvođači i trgovci krajem avgusta kako bi izbegli dodatne troškove, pred amonijum sulphate cene aktivne naloge za. Fabrika рubriva početkom septembra je počela da se dignemo citati, pa septembra amonijum sulfat fabrika isporučeni su uglavnom rani naredbe. Dok je bila pod uticajem kompleks PDV-a, raste tržište smanjio se transakcije vrednost ", ali oktobra izvoz naredbe traži, đubrivo kompanije u cena raste nakon singl nije neka, trgovci čine jedan jadni entuzijazam, proizvođača za isporuku mali pritisak".

Shandong, Anhuej i druge đubrivo kompanije rekao je do kraja jeseni đubrivo, imali zimu da ne utiče na opterećenje nije visoka. Dok se trenutni industrije nisu ostvarili očekivani operativni stopa, pa u oktobru prodavati potražnja relativno slaba podrška.

Drugi reporter je saznao od caprolactam posla u oktobru, kao i novih kapaciteta na tržištu. Ako se povećao snabdevanje amonijum sulfat, budućnost se nastavljaju da rastu volju takođe obrasca određene otpornost, verovatnoća srednje i labilan.

Trgovci akcija bi bila više fokusirana na isporuke će biti loše

Reporteri iz Liaoning, Shandong i drugim mestima naučio trgovci, trgovci u luci, u predstavim i značajno povećanje zaliha, uglavnom izvoz naredbe u oktobru i neke kompanije đubrivo. Prema planu akcije, trgovci velike kupovine je verovatno za sada. Proizvođači tržišne transakcije doći do visoke cene i trgovaca se dugo opirala i kratak zastoj, na domaćem tržištu pojaviti i širom diferencijacije.

Kao delovi Shandong, Shanxija je znake slabosti na tržištu, i prodao pa na severoistoku, a cena je čvrsto. Uglavnom zbog vremenskih zima je i dalje malo odmora na jugu, ne planira velike nabavke, rano obuze na severoistoku je imao planove za zimu, što je dovelo do toplih i hladnih diferencijacije na regionalnom tržištu. Ali luke od trenutnu situaciju zaliha, ove akcije, ako oni mogu uspješno izvesti, postoji bez pritiska na domaćem tržištu, dok je slaba izvoza, u jednom pravcu koncentrisati isporuke sa kopna mogli pogoditi na tržištu, što je dovelo do tržište usponi, koji je trenutno glavni uzrok tržištu oprez.

Prikazi: potencijal za smanjenje pritiska tržišta

Shandong Hong ye hemijske ime grupe za poslovne analize odeljenja: sastoji se od nusproizvod caprolactam, amonijum sulfat nusproizvod coking fabrike, gde je proizvodnja amonijum sulfat caprolactam fokusirana proizvodnje. Novija caprolactam za proizvodnju novih uređaja, operacioni sveukupnog nivoa manje od 60%. Shandong Haili, Shijiazhuang hemijske vlakana, Luxi hemikalija, Shandong Fangming hemijske caprolactam amonijum sulfat proizveden računovodstvo za veliki udeo na severnom tržištu. Љijazuangu bio, Shandong Fangming, Luxi hemijske cene u 700 ~ 720 (tona, isto ispod) proizvedeni gotovine; manje Shandong Haili kvaliteta, cena fabrika za 670 ~ 700 juana. Coking razreda amonijum sulfat 680 ~ 700 fabrike u sredinom septembra usponi sve do 600 ~ 620 juana 7. oktobar, razred caprolactam amonijum bogate momke formirana u umu tržište pritisak, pritisak trend jedva biti sveden na minimum.

Enterprise ili smanjenu cenu

Analitičar Ksu Lijuan amonijum sulfat: pod uticajem Poreska politika, đubrivo sezona ranije od onih u pšenice ove godine do kraja avgusta, septembar, novi dogovor nekoliko, uglavnom za plovidbu. Nakon sredinom septembra, u domaće gnojivo đubriva nacrtajte se kraju u jesen, gnojivo i enterprise operativni stopa pala je konstantno, ograničile nabavki od amonijum sulfat. Iako neki trgovci Podizanje cene, ali manja potražnja ne prisiljavati, amonijum sulphate tržište slabost postepeno. Ranije su Nacionalni dan praznik, namera da niže nizvodno operacije, nabavkama svetlosti. Sekcija jasan zaliha i malo koke i preduzeća namere jasne, da brod aktivni. Pre nego što loše atmosfera ispunjena amonijum sulfat tržište, slaba pogoršanja depresivan potražnje uzrokovane visokim cenama. Shandong hualu-hengsheng coking amonijum bogate momke cene 29 septembra 20, nudimo 500 juana. 30. septembra crnci coking dole 30 juana, nudimo 550 juana. Neki vrhunski isporuke za porudžbinu. Kratak mandat domaćem tržištu amonijum bogate momke ili oni u nepovoljnom položaju, i postoji neka mogućnost za cenu.