Amonijum sulfat: Tri dobro mogu da raznesem grejanje industriju?

Od kraja jula, amonijum sulphate tržištu mutacije, umesto Rastući trend od prvih pola godine upao, posebno cene u lokalnoj oblasti kao što su Hebei, Shanxija, najveće smanjenje do stotke. To je takođe dovelo do veliku zabrinutost u industriji za amonijum sulphate trendovi u drugom poluvremenu. Iz đubrivo, jedinstvenoj zemlji i potražnja za izvozom tržištu od tri glavna pozitivna amonijum sulfat, možete staviti amonijum sulphate industrija vrati na pravi put?

Poljoprivreda novosti za jačanje potražnje

Velika potrošnja đubrivo je amonijum-sulfat. Prema nepotpune statističkim podacima, preko hiljade složena gnojiva preduzeća za proizvodnju u Kini, više od 32 miliona tona godišnje proizvodnje. Uglavnom u provinciji Shandong, Jiangsu, Hubei i Henan. Poslednjih godina, sa podizanjem uglja, Shanxija, Xinjiangu, Iner Mongolije, Liaoning i druge provincije, da izgradi i pusti u rad brojnih hemijskih đubrivo preduzeća, potražnja za amonijum rapidno povećao i postala glavne snage u domaćim amonijum utrošak.

Prema Henan kompanija Henan provinciji ugalj gasifikacije kompanije, Kapacitet proizvodnje, tokom procesa složeni đubrivo, Pritisna čvrstoća i nahranio krug kako bi se poboljšati đubrivo zrnima, suva tovara da biste smanjili proces "proizvodnje", da biste dodali 0,05 tone po tona složena gnojiva amonijum sulfat, više se koristi u proizvodnji sumpor đubrivo amonijum sulfat, amonijum sulfat 1,5 miliona tona ove godine potražnje. Plus deo direktna Primena Azotnog đubriva, amonijum sulfat đubrivo industriji potražnja 2015 godine u Kini se očekuje da će premašiti 2 miliona tona.

2015 godine, godišnji jedinstvenog izvoz dužnost poreske stope n i p. Implementaciju politike pogodne za unapređivanje đubrivo cene i izvoz volumena. Dolazim Ke qi u Mongoliji Iner ugalj-gas kompanije Menadžera za poslovne Liu smatra da hemijska gnojiva izvoz promocija amonijum sulfat će predstavljati osnov dobrog.

"Prema naљim proraиunima, hemijska gnojiva izvoz van sezone doba godine je vrlo mala, zbog toga, azot i fosfor tarife izvoza smanjila znatno iz prethodne godine, posebno u poslednjih nekoliko godina međunarodnom kontekstu stabilnog rasta potražnje za đubrivo, gnojivo izvoz će, kako se očekuje, nastaviti da raste u Kini, takođe će se povući amonijum sulphate industrije za oporavak." Dolazim Ke qi u Mongoliji Iner ugalj-gas kompanije Menadžera za poslovne Liu Jie je rekao.

Prvo, u sred ove godine je nevedeno u kontekstu ekonomskog usporavanja nastaviti konstantno jačanje poljoprivrede kao temelj, promocija poljoprivrednika prihoda, povećanje proizvodnje hrane, proširenje zamlju u. Na osnovu toga ojača poljoprivredna ekološka upravljanje, promocija iskombinujem đubrivo, pružanje osnovnih zaštita za đubrivo zahtev je nastavila da raste. I sa tom zemljom "usput" strategija realizovan kroz multidimenzionalnu izlaz kao što je kapital, tehnologija, proizvodi, promoviše industrija hemijska gnojiva u Kini na međunarodnim tržištima za unapređivanje konkurentnosti na međunarodnom tržištu, dodatno povećanje izvoza ublažavanje domaće viška proizvodnih kapaciteta, Indirektni disk ogromna potražnja od amonijum sulfat, je pomogavši industrije da pokupim druga velika sila u budućnosti.

Rast izvoza, napajanje-slobodan

Prema statističkim podacima carine, domaće amonijum sulfat izvoza u poslednjih godina. 2013 amonijum sulphate izvozi 2.833 miliona tona, 49% od ukupne domaće proizvodnje 2014 domaćih amonijum bogate momke izvoza iznosio je 4.155 miliona tona, više od 59 odsto domaće proizvodnje, 10%, u poređenju sa prethodnom godinom. Prema statističkim podacima, 5 meseci pre nego što su bogate momke amonijum 2015 izvozi više od 2.27 miliona tona, volumen očekivani izvoz ove godine očekuje se da premaši 5 miliona tona, ponovo znatno povećana.

Amonijum sulphate proizvodnja i izvoz je postala svetska sila status u Kini, posebno na tržištu igra dominantnu ulogu u regionu. Iz Turske i Jugoistočnoazijski uvoznici i izvoznici informacije povratne informacije je pokazao da amonijak međunarodne tržišne cene Qi Sheng ove godine, više od međunarodne tržišne cene uvek veća od 10% na domaćem i izvoz i dalje trend stalnog rasta u drugom poluvremenu, koja je u međunarodnom i domaćem ekonomska kriza ove godine, domaćem tržištu amonijum sulphate nastaviti da pokupi jedan od glavnih razloga.

Fuqing iz inspekcije i karantin Biro bio informisan da prvi amonijum sulfat izvoz preduzeća u provinciji Fujiana u prvom kvartalu ove godine Chen Jiu Lung izlaz 129 dana, 75,900 tona, 10.128 miliona dolara vrednost grupe, oboje Premašili prošlogodišnje ukupnog izvoza.

Yingkou, Liaoning, izvoznik rekao izvoza od amonijum poslednjih 3 godine, godišnji rast od više od 10%. U međuvremenu, potražnja za zemlje za ograničavanje izvoza industrije industrije jedinstvenoj zemlji opala, oštar rast izvoza i pad potražnje za industriju retka zemlja se promenilo re, imaju oblik izvoza đubriva, trojka podržava tržište. U retkim zemlju industriji treba da odbijete, ali takođe kvalitetne cene nastavila da opada, cena domaće tržište izvoza potvrdu. Na primer da vidite luka na neke velike domaće porudžbine povećane proizvođača cene uskoro će se pojaviti podignut na kopnu, 3 ~ u maju ove godine pored sezonskim faktorima rasta domaće potražnje, lukama nekoliko velikih naloga za brz uspon na tržištu doprinela je ulogu dižući više od 44%, a skoro dvogodišnjeg uspona. I ove godine će biti Norma, industrija pokupiti više pogođen izvoz.

Redak zemljani dogovor vozio cene

U aprilu ove godine, ministarstvo finansija je izdala Carinska tarifa komisija državnog savjeta u vezi korekcija izvoza Tarifni javila, saopštio je da od 1 maja da ukine zemlje u retkim volframa, molibdena i druge proizvode od izvozna carina. Za svetskih najveći proizvođač i izvoznik retka zemlje u slučaju Kine, re ukidanje tarifa od prirodnog značaja. U međuvremenu, potrošači jedinstvenoj zemlji poduhvata kao amonijum sulfat, re novi sporazum takođe doveo amonijum sulfat, plus amonijum postojeće potrošnje šara promena će igrati odlučujuću ulogu.

Podaci pokazuju da prvu polovinu godine, Kina jedinstvenoj zemlji izvozne kvote za upravljanje, ekonomski oporavak u Sjedinjenim Državama i mnogim drugim faktorima, u Kini dominantna producent Mongoliji Iner retka zemlja izvozi se ponovo povećala, izvezene 2663.8 tona redak zemlje, što je povećanje od 36.5%. Sjedinjene Države, i Japan i druge zemlje iznos od retkih rast izvoza u Japan retka zemljina za izvoz je porastao za oko 130%.

U jedinstvenoj zemlji izvozne dažbine su bili otkazani, 14 maja, Ministarstvo za zemlju i resurse objavila 2015 kontrola indeksa od ukupno redak zemljani rudarski zakon. Kružni prikaz 2015 godine, redak zemljani rudarski (jedinstvenoj zemlji dioksid koji Podloga) rudarska indeksi ukupnu količinu kontrole od 105,000 tona, nepromenjena iz 2014, veća od one u 2013 godini, ukupan indeks 11 000 tona.

U tom smislu, analitičari rekao rudarstva indeks prošle godine i isti broj, i ukidanje carinskih tarifa i izvoz kvote na jedinstvenoj zemlji izvoz u izvesnoj meri. Ali na duge staze, biće objavljenog na državnu kontrolu nad redak zemljani rudarski indeksa i nagib na velike jedinstvenoj zemlji enterprise. Kina retka zemlja odvajanje kapacitet je trenutno miniran agregata ili operativac proizvodnje plan 5 ~ 8 puta. Kako bi se zaštitili resurse i životnu sredinu, kontrolu i postepeno otvaranje sprovođenje plana.

Jasno je da od retkih u Kini ima dva sever-jug, rudarska retkim rudama na severu nije neophodan za amonijum sulfat i oblasti na jugu i teške retkih, uglavnom koncentrisana u Jiangxi, Guangdong, Guangxi, Hunan, Sichuan, Hubei, redak zemljani rudarski koristeći amonijum sulfat kao sirovina, rudarske proizvodnje 1 metrički tone retkih ruda je oko 5 tona amonijum sulfat , visok oko 8 tona. Rudarska treba da koriste amonijum sulfat na oko 150 000 tona godišnje.

Prema insajderi, amonijum ima tri glavna zahtevima tržišta, uključujući đubrivo, i izvoz retka zemlje. Jer na kraju krajeva, sve u svemu potražnje manje od 10%, ali efekat na iz apsolutne broj konta retka zemlje amonijum cene pra. 2011 amonijum sulphate cene, jedan od razloga važno je podstaknut potražnju. 2011 jedinstvenoj zemlji tržište je vrlo zgodna, cene okrenuo mnogo puta u toku godine, uzima vatru sumpor tržištu, koja je jednom postignut novi visokih amonijum sulfat ugovor cena 1800 Juan/tona. Amonijum sulphate cene udario nove zapise, nabavka jedinstvenoj zemlji proizvođača. Stoga, nema sumnje da rast buduće proizvodnje ćete podržavati amonijum sulphate industriji da pokupi veliki plus faktor.

Eksperti procenjuju da je potražnja industrije 2015 amonijum sulphate će, kako se očekuje, premašiti 1,2 miliona tona, iako ne u iznosu se najveći u prethodnih godina, ali na tržištu očekuje se povećanje svoj uticaj efekat. Amonijum bogate momke u jedinstvenoj zemlji materijala, na trošak deo male, kvalitetne cene i dalje mogu povuci je tržište cena amonijum sulfat, pa cenu industrije preuzimanjem uticaja u amonijum sulphate industrije će, kako se očekuje, biti pojaиao, mali porast potražnje poskupljenja Elektromotorna, amonijum industriji bogate momke iz svoje krizom, ove godine će takođe igraju značajnu ulogu u jačanju.

Cene će, kako se očekuje, snimite visoko

Amonijum sulphate cene kasnije ove godine, jer i dalje ima 400 000 tona u drugu polovinu caprolactam razreda amonijum sulfat sporedni možda pušteno u rad postoje neke nesigurnim faktora, kao što je na berzi, razlika u stavovima o budućnosti industrije, ali većina ljudi i dalje optimističan u pogledu budućnosti.