Amonijum Sulphate u četiri ubrzanom

Poslednjih godina, amonijum sulphate industrije u Kini se brzo razvija. Prema nepotpune statistici, 2013 coking industriji, caprolactam, vlast ukupni amonijak proces desulfurization i amonijum sulfat proizvodnja dostigla su više od 6 miliona tona, više od 48% prethodne godine. Kao izlazni nastavlja da se proširi, i tempo transformacije i nadogradnju, amonijum sulphate industrija trenutno ima četiri karakteristike, ušla je kvaliteta brz rast, brz rast proizvodnje, prenos brzo zone, cirkulacije "4" programa.

Nadogradnja kvaliteta

Sinhua naucio iz Kine coking industrijske asocijacije, amonijum sulfat je uglavnom od coking preduzeća u Kini u prethodnih godina pre 2012 godine, 50% procenata ukupne proizvodnje. Relativno niskog kvaliteta svojih proizvoda, neki proizvod, čak i sa loše mirisa, boja koncept, sadržaja i nisko, đubrivo aplikacije, patim i ima određeni uticaj na izvoz. Bolje da ocenim caprolactam amonijum sulfat koji se izvozi i kvalitetne aplikacije u centru pažnje i profitne marže za proizvode kolu ima pukotinu.

Pod uticajem ovog, lokalni coking preduzeća da bi se zadovoljile potrebe tržišta, povećava se intenzitet istraživanja i razvoja i konstantno radimo na poboljšanju naš tehnološki nivo. Sada koke preduzeća Shandong, Hebei i drugim napredak tehnike, kvaliteta proizvoda povećao se značajno i izvoz je počeo da se poveća. Pored toga, poslednjih godina sa povećanjem od novog projekta caprolactam, proizvod amonijum sulphate proizvodnje je takođe bio znatno povećana.

Rast proizvodnje brzo

Prema statističkim podacima udruženja industrije nitrogenous đubriva u Kini pokazuju da je u 2009 godini, amonijum sulphate proizvodnje i kapacitetom od 3 miliona tona, 2,8 miliona tona, odnosno. U 2013 godini, nacionalnog proizvoda od više od 6 miliona tona amonijum sulfat, uglavnom iz kokain, caprolactam, napajanje amonijak desulphurization i hemijski otpadnih voda industrije, daje povećanje od 114% tokom 4 godine, proizvodnja i prodaja ubrzano raste.

"Zbog prodaje status caprolactam je vrlo dobro, i većina uvoz caprolactam u Kini, pre nekoliko godina država podržava kako bi ispunila domaće potražnje, proizvođači su aktivno projekta proširenja." Ekspert za industriju novinarima.

Prenos zone

Novinari saznali preko enterprise istragu pre 2013, zauzimaju domaće proizvodnje od 80% amonijum sulfat Kokere, caprolactam od dva glavna industrija, uglavnom na jugu. Ubrzani proces izrade severozapadne Kine, severozapadno od amonijum sulfat prenijeti sve veći trend.

Prema izveštajima, zbog glavne proizvodne oblasti Južne Afrike za proizvodnju amonijum sulfat fabrike sirovina, zaliha sirovina i transport povoljniji, u zavisnosti od veličine o jedinstvenoj zemlji složeni gnojivo i za proizvodnju poljima, formiranja zaliha-proizvodnja-prodaje (uključujući izvoz) dugom lancu.

Tržište brzo

Dolazim međunarodne hexigten od unutrasnjeg Mongoliji ugalj-gas ograničenom odgovornošću kompanije amonijum sulfat predstavio direktor prodaje Liu Jie, je sada dovršeno ili u okviru izgradnje projekta buduće proizvodnja amonijum sulfat je velik, veći deo projekta sa godišnja proizvodnja 400 000 tona ili više, s obzirom na ograničenja, logistike i transporta, kompanije pomažu izgradnju železnički transport kanal. Proizvodnja posebno u Xinjiangu amonijum sulfata koncentracije ili distribuciju baza posvećena razvoju, po pruzi i autoputu transport do East Kine, centralne Kine i portova za brze. Bliže luci poslovne, zgrada parne, brodski transport, kombinovanom transportu šare evoluirala, ne samo da smanjite troškove logistike, je da bi dosegao brz ritam cirkulacije logistike fondacije.