Amonijum Sulphate nastavlja da ojača?

"Poslednje dve nedelje, domaće amonijum sulphate tržištu aktivirala turu cena bum," Yu wei, informacije analitičar, izjavio je novinarima, "takođe je zasnovana na tržištima survao prošlog meseca u skupu racionalno eri. Trgovci umaci pod zalihe i sirovine, kolu preduzeća nerado citiram u Latinskoj Americi, Daleki istok, sever amonijum sulfat tržišta naglo su 80 ~ 100 juana/tona, tempo rasta nije prestajao. Zbog gnojiva proizvođača i sirovine robe ograničen, ali Zimska tržnica je o za pokretanje, samo treba da postoje, većina amonijum sulfat fabrike su i dalje na tržištu Outlook nastavlja da se vidi, sad za isporuku entuzijazam je ostao visok. ”


Strani snabdevanja nastavlja da opada


Zhanwei je rekao coking razreda amonijum sulfat i iz razreda caprolactam amonijum sulfat amonijum sulphate daje veće nebo. Trenutno coking nivoa amonijum sulfat tržište za nabavku volumena u postepeno smanjena, zbog ove godine Kina ekonomski dole pritisak veći, čelični tržište ponude i potražnje kontradikcije povećane, čelični cena pao, Mils gubitke, prošlog meseca Kina Mils proizvodnje više koku je potrebno smanjenje volumena, kolu cena nastavio je pao, trenutni mnoge nezavisne coking fabrike u kolu prodajnu cenu poravnavanje pao Xia, dodatno ograničavajući osigurana namera poboljšane , coking nivoa amonijum sulfat je i dalje smanjena maja. Caprolactam pod sirove nafte i dalje pada u bliskoj budućnosti, proizvođači izgubiti podršku, zajedno sa lošom prodajom i sirovine, visoko zaliha, proizvođaču caprolactam gubitke da dodatno proširiti uređaja može da bude primorana da prestane proizvodnju, razred caprolactam amonijum sulfat tržište zalihe će biti smanjen u skladu s tim. Stezanje domaće cene podigao, amonijum sulfat je i dalje diskusija prostor.


Traže nije dobro


Na 7 novembra, 16 proizvodnje domaćih visoku koncentraciju fosfata složena gnojiva Konferencija održana u Xian. Proizvođači gnojiva pred-sesije, većina čekao kraj konferencije Hou može da ima dobar politiku uveden, ali prema u Yu koji razume informacije, iz nedavno tržištu vidim, đubrivo tržište uglavnom i dalje čekaj-i-see, licem sirovine tržištu slaba i poljoprivredne (000061, jedinice) niže cene, i farmeri prodaje težak, i sadnog entuzijazam je smanjena, serija problema, odlaganje proizvođači gnojiva mogu prijavila zime cena, diler Xia jedan oprez , đubrivo proizvođači na tržištu ove godine zima ne zna da je, tvrdoglavi u pogledu amonijum sulfat nabavkama entuzijazma znatno hlađenje.


Tržište je prestao padati i oporavak u bliskoj budućnosti, proizvođači od dobijanja pozitivniji amonijum sulfat, amonijum sulfat u Hunan, Hubei, Jiangxi oblast cene rose neznatno, ali potražnja je ograničen, teško da utiče na nacionalnom tržištu.


Pored toga, luke u bliskoj budućnosti da razmotre jadni novi jedna transakcija ograničen izvoz od amonijum sulphate tržištu vuci su nemoguće.


Nerado jaka proizvođača


Zhanwei je rekao da trenutno većinu amonijum sulfat fabrika zaliha nije neka, za robu i sirovine aktivni proizvođači nerado jak mentalitet. Pored toga, svoje složene đubrivo od zime za pokretanje i dalje se nada samo mi je trebala podrška, tržište Outlook nastavlja da raste. Ali izdajnički trenutni nalog nije i dalje zaliha nisu od velike pomoći, pa proizvođači nastavljaju da poveća obim trgovine je odbio, i porastom cene, trgovci će pratiti svaki visoki isporuka, nastavio je da pokrije kratkoročnih pozicija je bila malo verovatno.


Od ove tačke vidiš, amonijum sulphate tržišta i dalje popuni prostor, ali ispod nema uslova za volumen, samo amonijum sulphate tržišne cene podržan od strane domaće potražnje je slaba. Studije slučaja Shandong tržišta, cene su na 570 ~ 600 juana/tona. Analiza informacija Yu ovaj talas u dobra strana tržišta je ostao 20 ~ 30 Juan/tona, tako da sledeći amonijum sulphate tržišta i dalje ludo, niko ne placa za to, vidi dobavljačima svaki visoki isporuka u dogledno.