Boja premaza amonijum-sulfat 21% dušika 24 %S

Osnovni podaci
 • Br. modela:Boja zrnasti

 • Tip izdanja:Brzo

 • Hemijski znak:Hemijska kiselina

 • Tip:Hemijska gnojiva

 • Specifikacije:21 %N

 • Klasifikacija:Azotnog đubriva

 • Infekcija na tlu:Fiziološke kiselina

 • Izgled:Zrnasti

 • Zaštitni znak:QingZhouHuaShun

 • Početak:ShanDong, Kina

 • Opis proizvoda

Amonijum-sulfat 21% azota Caprolactam razreda

Paket 50KG torbu,

Izgled:Beli kristal, beli zrnasti

Izvor, sveže materijala, ne od industrije otpada, ne štetne supstance sadržaja

KO SMO MI?
QingZhouHuaShun je za agro nauka kompanija, pružamo tehnologiju i rješenja za kupce i krajnjim korisnicima. Imamo više od 7 godina iskustva i profesionalnom timu. Naših proizvoda i usluga su pozicionirani na vrhunski, ne pratimo je najjeftiniji ili luksuzno, samo da koriste najviše valuble proizvoda i usluga. Ali što smo pružili ne samo proizvode.

ŠTA MOŽEMO PRUŽITI?

1. punu rešenja za farmere trenutno nam proizvod opseg korice pesticida, veterinarskih lekova, đubrivo, andamp sirovina; završi proizvode, agro mašina i alata, mi i dalje nastavi da raste i delveoping, u bliskoj budućnosti možemo da obezbedimo više za naše kupce.

2. na osnovu customerand #39; s zahteve, smo možete da prilagodite posebna formulacija andamp; specijalni proizvodi za ciljnog tržišta i kupcima, i postarajte se da samo naš kupac imati one proizvode ili formulacije, uporediti slične proizvode, naše će biti i bolji "," valuble "i" više popluar.

3. tehnologija andamp; rešenja podršku, ne samo rešavamo proizvoda "," Proizvodnja "," kvaliteta formulacija problema, mi takođe savete kako da koristite, kako koristiti, ispravite upotrebu itd.

4. tržištu podršku, agrochemical ne volim druge industrije, zbog svoje specifičnosti, Registracija je na nepremostive barijere, trag mnogim korisnicima tu stati. Ali sada naš kupac ne mora brinuti o ovome, u početku saradnju možemo pružiti dokumente da pomognu naš kupac proći registraciju (iskreno da ne dajemo sve dokumente za registraciju, ali mnogi od njih su u redu). Ali kako koristimo daleko više od toga, nakon saradnju možemo da pošaljemo velika količina besplatan uzorak za krajnjeg korisnika, a onda su možete da probate naš proizvod, da pomognu krajnjem korisniku da zna nam nove proizvode, promotivne poklone, reklame proizvoda, za VIP kupca, imamo veću podršku, na primer smo rabat u gotovini. Naše saradnje će biti cvrsto zatvorene zajedno

5.Cusomerand #39; s brend prihvatljivo, možemo pružiti jedinstvenu pakovanje dizajn upoznati različite customerand #39; s zahteve.

6 sektor za logistiku nezavisna, potvrdi naša isporuka, efikasno, brzo, sigurno, na vreme.

ZAŠTO IZBOR NAS?
Ne možemo da napravimo nešto direktno, sva proizvodnja je stalnu fabrike
Ali mi nismo samo jednostavno portir...
Mislite, da bi nam cena će biti bez prednosti? Mnogo je veći od ostalih???
Moj odgovor će očigledno da sve bude

Smo donand #39; t investira biljku direktno, to bi naš proizvod je mnogo manje osnovnih investicija koštati dodele, mi samo platiti malu naknadu za obradu, upoređivanje traditonal fabriku, mnogo niži nego ih priznamo.
Ne možemo da napravimo, ali je sirov materijal kupimo sami, za mnogo godina partnerstva i druge bolje uslove, na primer, bolje plaćanja, uvek dobijemo bolji kvalitet i bolju cenu sirovina, ne kao one velike korporacije imamo velike novčane pritisak.
Za to vreme, kontrolisati sve od sirovina, proizvodnju, inspekciju do transporta, uverite se da određenog proizvoda, ispravite kvaliteta, ispravna količina isporučena našim kupcima.
Bogati tržišnim experience.eg,if đubriva poslujete, znamo li kada je najbolje vreme za kupovinu, znamo da kad je najsramnije kada je najuzbudljiviji, da spasi ti mnogo novca, i ti mogu učiniti više profita, kao dodatak tehnologije i profesije su na najvažniji razlog ove i #39; s zašto smo postoje, kao metioned iznad , možemo prilagoditi i dati profesionalni savet.
Kombinujemo tradicionalne trgovačke kompanije i fabrike i #39; s prednost služiti vas. Osetićete različite.

PARTNER I TRŽIŠTE.
Našem tržištu: Evrope (Rusija, Ukrajina), Soth istočnoj Aziji, Bliskom istoku, Africi, Južnoj Americi.
Partner: Gledamo za partnera iz naše tržište meta koji mogu da prihvatim naših ideja i principa.
Nadamo se da naš partner isto kao i nas da se fokusiramo na hemijska sredstva, u poljoprivredi, pružaju bolje proizvode i rešenja za farmets, sve ovo je zasnovano na dugoročne saradnje, iskreno se nadam da mogu odrasli smo zajedno.

Ako želite partnera iz Kine, koristimo akciju da bismo ti to dokazali, da budemo tvoje najbolje pouzdan partner i prijatelj u Kini.

Dobro došli u kontakt Ms.Summer

Web lokaciju:http://www.chinaammoniumsulfate.com

Tel:86-15621420172 0536-3299000