Производња Слободни узорак 21% Н Амонијум сулфат

Производња Слободни узорак 21% Н Амонијум сулфат Основне информације

 • Модел бр .: Амонијум сулфат

 • Тип издања: Брзо

 • Тип: Цомпост

 • Мф: (Нх4) 2со4

 • ЦАС бр .: 7783-20-2

 • Спецификација: СГС

 • Ознака: 310221000

 • Класификација: Азотно ђубриво

 • Изглед: Гранулар

 • Чистоћа: Н%: 20.5-21%

 • Прихватање: Кристал, Гранулар

Производња Слободни узорак 21% Н Амонијум сулфат Опис производа

Паковање и испорука
Детаљи о амбалажи: Паковање у ПП ткане вреће са ПЕ фолијом. Нето тежина сваке торбе: 50кгс или 25кгс или 1000кгс Јумбо торба
Детаљи испоруке: 15 дана након потврде поруџбине


Спецификације хемијског амонијум сулфата
1. Боја: бела или сиво бела
2. Садржај азота:: 21% мин
3. Примена: ђубрива, пољопривреда, индустрија


Хемијски амонијум сулфатни ђубриво

Л Карактеристике:
Амонијум сулфат (НХ4) 2СО4, је неорганска со са великим бројем комерцијалних употреба. Најчешћа употреба је као ђубриво тла. Садржи 21% азота као амонијум катиона и 24% сумпора као сулфатне ањоне.

Л користи ђубрива
Примарна употреба амонијум сулфата је као ђубриво за алкална земљишта. У земљишту се јавља амонијум јон и формира малу количину киселине, снижавајући равнотежу пХ тла, а тиме доприноси есенцијалном азоту за раст биљака. Главни недостатак коришћења амонијум сулфата је његов низак садржај азота у односу на амонијум нитрат, што подиже трошкове транспорта.
Користи се и као адјувант за пољопривредни спреј за инсектициде, хербициде и фунгициде који растворају воду. Тамо функционише да веже гвожђе и калцијумове катионе који су присутни у водама и биљкама. Посебно је ефикасан као адјувант за 2, 4-Д (амин), глифосат и глуфосинатни хербициди.
Амонијум сулфат ће задовољити краткорочне дефиците сумпора усева и пашњака, захтјева за квалитетом усјева или захтјевима за одржавање сумпора пашњака.
Гранулат амонијум сулфата је препоручен за пољедељске и усевне ситуације, сила за пуњење и бушење семена. Користи се у мешавинама Цропмастер, Аммо 31 и Аммо 36.
Стандард Аммониум Сулпхате се препоручује за пасторалне мешавине и емитовање.

Хемијска употреба амонијум-сулфата Лабораторија
У биокемији, преципитација амонијум сулфата је уобичајена метода за пречишћавање протеина селективним преципитацијама; Амонијум сулфат је изузетно растворљив у води и тако може направити врло концентрована раствора, која могу "солити" протеине, што доводи до њиховог падавина у одређеним концентрацијама. Ово обезбеђује погодно и једноставно средство за фракционисање сложених протеинских смеша. Као такав, амонијум сулфат је такође наведен као састојак за многе америчке вакцине по Центру за контролу болести.
Додаци јелима
Као адитив за храну, америчка администрација за храну и лекове сматра се амонијум сулфатом уопште препозната као сигурна (ГРАС), ау Европској унији означена је Е број Е517. Користи се као регулатор киселости у брашном и хлебу.
Производња Слободни узорак 21% Н Амонијум сулфат Остале употребе
Амонијум сулфат се користи у малом размеру у припреми других соли амонијака, нарочито амонијум персулфата.
Засићени раствор амонијум сулфата у тешој води (2Х2О) се користи као екстерни стандард у сумпорној (33С) НМР спектроскопији са схифт вриједношћу 0 ппм.
Амонијум сулфат се такође користи у композитима за гашење пожара који делују много попут диамонијум фосфата. Као ретардант, смањује температуру сагоревања материјала, смањује максималне губитке тежине и узрокује повећање производње остатака или цхар. Његова ефикасност ретардације може се побољшати мешањем са амонијум сулфаматом.
Амонијум сулфат се користи као заштитник дрвета, али због своје хигроскопне природе ова употреба је у великој мери прекинута због повезаних проблема са корозијом металне споне, димензионом нестабилношћу и неуспелим завршним радњама.
Стопе примене и савети

Стварне стопе ширења ће се разликовати у зависности од типа фарме, климе, продуктивности и врсте тла. Испитивање тла и планови ђубрива су доступни како бисте били сигурни да користите одговарајући производ по правилном нивоу. Позовите наш кориснички центар за информације.

Волатилизација амонијака из амонијум сулфата је веома ниска у поређењу са Уреом, па је временски период примјене флексибилан.

Очистите опрему након употребе како бисте избегли корозију. Амонијум сулфат се може чувати током сезоне све док се чува на хладном, сувом, добро проветреном подручју.


Назив производа

Амонијум сулфат

Друга имена

Амонијум сулфат, АС, СОА (сулфат амонијака), СА, Амсул, АМС, амонијум сулфат

(МФ) Молекуларна формула

(НХ4) 2С04

Молекуларна тежина

132.14

ЦАС бр.

7783-20-2

ЕИНЕЦС бр.

231-984-1

ХС код

3102210000

Карактеристике


Лако растворљив у води, нерастворљив у алкохолу, ацетон, може реаговати са алкалијама и ослободити гас амонијака.

Хигросцопиц, лако постаје печење након апсорпције влаге
Мирис Мало мирис амонијака


Параметри

Стандард

на бази ГБ535-1995

Резултат теста

Изглед

нема видљивог

механичка нечистоћа

нема видљивог

механичка нечистоћа

Садржај азота (Н)% ≥

20.5

20.8

Влага (Х2О),% ≤

1.5

1.0 (сува основа)

Слободна киселина (Х2СО4),% ≤

0.2

0.18


Manufacture Free Sample 21% N Ammonium Sulfate.jpg